Fluffy - Често задавани въпроси

Често задавани въпроси

Как се образува сапунът на пяна?

Чрез дозаторът/помпата в горната част на бутилката от 500 мл, който впръсква въздух в течния сапун.

Какво е уникалното във формулите?

Fluffy са специално формулирани течни сапуни на пяна, така че да имат балансирана формула, която да мие дори и най-мръсните ръце, като същевременно кожата остава хидратирана и еластична. Сапуните Fluffy съдържат специални добавки кондициониращи кожата, като глицерин, екстракт от алое вера, което ги прави приятни за ръцете и подходящи за всякакъв тип кожа.

Може ли бутилката с помпата от 500 мл да се използва многократно?

Да, можете да я използвате многократно, дори е препоръчително. След като изчерпите течността в оригиналната опаковка от 500 мл, можете да си закупите пълнител от 1 л или 5 л.

Може ли Fluffy да се използва в професионален диспенсър/дозатор за сапун на пяна?

Абсолютно! Нашият сапун на пяна може да се използва във всякакви диспенсъри/дозатори за сапун на пяна. Всъщност, опаковката от 5 л е създадена именно за използване от професионални клиенти в ХоРеКа.

Въздейства ли херметичността на бутилката?

Да. При някои бутилки, след като сапунът е изчерпан повече от половината, налягането вътре в бутилката може да доведе до леко вдлъбване. За да разрешите проблема, просто развийте дозатора/помпата, освободете налягането и след това завийте дозатора/помпата отново. Може също да се наложи да стиснете самата бутилка отстрани.

Fluffy съдържа ли глутен?

Не, нашият сапун на пяна не е направен от съставки, съдържащи глутен.

Трябва ли сапунът на пяна да се разрежда с вода?

Не, нашият пенлив сапун не е необходимо да се разрежда. Всичко, което трябва да направите, е да го излеете директно в дозатор за пенлив сапун и сте готови! Разреждането ще наруши консервацията му, като по-този начин е възможно да се развият патогенни микроорганизми в него.

Къде се произвежда Fluffy?

Fluffy се произвежда в България от МАКСИ ПРО БЪЛГАРИЯ ООД. Ние сме производител на професионални и битови препарати за почистване, дезинфекция, както и на козметични продукти. Можете да разгледате останалите ни продукти тук (лого на МАКСИ ПРО с хиперлинк) и тук (лого на Блескадо с хиперлинк).

Начало